Niin, kuukauden verran pääsen vielä nauttimaan Suomen kauniista talvesta. Sitten koittaa lähdön hetki.Tällä hetkellä reissu ei ole edes pahemmin mielessä, koska koulu on yrittänyt hukuttaa minut kirjallisiin tehtäviin. Esseekasa alkaa olemaan kohta tehtynä, joten eiköhän tuo matka ala pian pyöriin ajatuksissa.

Mumbaissa oli aikamoista menoa vähän aika sitten. Onhan terrorismia ollut Intiassa aikasemminkin, mutta ulkomaisten uhrien takia uutiskynnys ylittyi aiempaa reilummin.

Japanin aivokuume-rokotus on hoidettu. Tänään join kolera-rokotteen. Seuraava ja viimeinen drinkki otetaan viikkoa ennen reissuun lähtöä viimeistään.Kolerahan on siis bakteerin aiheuttama suolistotauti, eli oksennusta ja ripulointia riittää sen saatuaan.

Tänään lähetin myös viisumihakemukseni kohti Intian Suurlähetystöä. Siinä oli oma säätämisensä, koska lähetykseen piti laittaa mukaan myös passi sekä etukäteen maksettu palautuskuori. Käsittelyn pitäisi kestää viisi päivää. Katellaan...

Muutama yö sitten katselin piruuttani Bangaloressa keväällä esiintyviä bändejä. Silmiin sattui semmoinen nimi kuin Iron Maiden, joka keikkailee siellä 15.2. Aion olla sillä keikalla :-)