Eilen illalla tuli väännettyä viihdepakettia Intian pojille. Pakettiin kuului Pahat Pojat - leffa brittitekstein sekä nippu biisei:

- Amorphis: Silent waters

- Brother Firetribe: Heart full of fire

- Children of Bodom: Needled 24/7

- Eläkeläiset: Humppaa Suomesta, Kulumaton humppa

- Eppu Normaali: Murheellisten laulujen maa

- Freud, Marx, Engels & Jung: Juomalaulu 2 1/2

- Hanoi Rocks: Don't you ever leave me

- HIM: Gone with the sin

- Hurriganes: I will stay

- Juice Leskinen: Viidestoista yö

- Korpiklaani: Metsämies

- Leevi and the Leavings: Itkisitkö onnesta

- Matti Esko: Rekkamies

- Mokoma: Marras

- Nightwish: Amaranth, Eva

- PMMP: Kumivirsi

- Remu: Täysikuu

- Sonata Arctica: The Cage

- Sunrise Avenue: Fairytale gone bad

- The Rasmus: Livin' in a world without you

- Timo Rautiainen: Pohjoisen taivaan alla

- YUP: Meitä odotellaan mullan alla

- Yö: Joutsenlaulu

- Zen Cafe: Todella kaunis

Elikäs tämmönen setti lähti. Kiva nähdä mitä porukka meinaa..

Tänään tuli sitten lähdettyä kylälle viettämään loppubileitä. Ensin käytiin tsekkaileen paikallisten tekemiä tervetuloa-taideteoksia heidän kotiensa edessä. Mieti, että talon emäntä herää tekemään tällaista piirrosta puol viiden aikoihin aamulla.

Meidänkin oli tarkoitus esittää joku ohjelmanumero bileissä. Tässä vähän harjoitusta:

Letkis on letkis. Samalla kun kierrettiin ihmisten kotiovilla, niin tuli napsaistua muutama otos kylästäkin:

Bileissä tuli taas kuunneltua tuhannen puhetta ja juuri kun luulimme pääsevämme kotiin, alkoivat tanssiesitykset. Tässä otoksia:

Esityksen jälkeen tuli Suomalaisen kollegan kanssa pohdiskeltua, että niin kivoja ja hauskoja kuin tanssiesitykset olivat, niin itse en ihan heti lähtisi pukemaan 6-vuotiasta tyttöä suht avoimeen naiseen pukuun, laittamaan reilusti huulipunaa tai opettamaan tanssimaan tyylillä, jonka aikuisen naisen tanssimana voisi vaikuttaa jopa eroottiselta. Pidetään lapset lapsina, jookosta?

Lopuksi tuli tietenkin päivän "kohokohta", eli finskien esitykset. Ensin meitin porukka lauloi jonkun perinteisen lurittelubiisin, joka kertoi rumasta naisesta  :-D   Ja lopuksi letkis:

Paluumatkalla tuli jututettua yhtä paikallista opiskelijatytsyä. Kun kysyimme, miten hän viettää viikonlopun, niin hän sanoi viettävänsä aikaa perheensä kanssa. Me sanoimme menevämme baariin :-D   Kun kysyimme alkoholista, niin naiset eivät saa juoda sitä. Mies saa juoda, jos hänen isänsä juo.

Sitten siirryimme seurustelu- ja avioliitto kysymyksiin. Naisen perhe valitsee tytölle aviomiehen. Sitä varten on jokaiselle kastille oma luettelo, missä on miehen kuva ja hänen sukutietonsa. Siitä luettelosta siis porukat valittee tyttärelleen miehen. Tytär saa kerran nähdä tulevan ukkonsa ennen häitä, ja se on silloin kun poika ja hänen vanhempansa tulevat ekaa kertaa tapaamaan tyttären vanhempia. Seuraava kerta on sitten häissä :-D Näitä sulhasmiesesittelyitä löytyy myös paikallislehdistä. Häät muuten kestävät noin kolme päivää ja ekana päivänä vieraita on about tuhat. Tämä meitin haastateltava kertoi, että vanhemmat ovat sopineet, että hän menee naimisiin 25-vuotiaana. Tällä hetkellä kartoitetaan sulhasehdokkaita. Haastateltava sanoi, että hän ei menisi naimisiin valkoisen miehen kanssa, koska haluaa naida jonkun omasta kastistaan. On myös sellainen vaihtoehto, että jos tyttö löytää omasta mielestään hyvän äijän, niin hän voi esitellä tyypin vanhemmilleen ja vanhemmat päättävät jatkotoimenpiteistä. Haastateltava sanoi, että ero meidän kulttuuriin on se, että me opimme rakastamaan ennen häitä, he häiden jälkeen. Anopista hän sanoi, että niitä on erilaisia kuin käden sormia.