Aamulla "pirteänä" takaisin kylään. Tämän päivän aiheena oli terveyskasvatus kyläläisille. Aloimme pystyttämään infopistettä pyhän puun ympärille. Puun lähellä olevaan kämppään pistettiin pystyyn jonkinlaista äitiysneuvolaa. Me äijät ei saatu mennä sinne, koska ne paikalliset naiset ei oikein tykkäis, et äijät tulis kopeloimaan heitä. Me teimme osamme infopisteen pystytyksessä. Kantelimme kiviä ja kiinnitimme infolappusia.

Infopisteessä esiteltiin myös erilaisia ruoka-aineksia ja se houkutteli apinat paikalle. Eräs niistä onnistui nappaamaan hilloleipä-setin mukaansa ja nautiskeli sitä tyytyväisenä puussa. Nämä apinat olivat aggressiivisia, eivätkä pelänneet ihmisiä.

 

 

Tässä terveyskasvatuksessa vierähti koko päivä ja syömisen jälkeen lähdettiin hotellille. Päivän aikana juttelin paljon paikallisten opiskelijoiden kanssa ja he pyysivät meitä jäämään yöksi vuokratalolle. Sovimme että jäämme vasta seuraavaksi yöksi, joten huomeniltana ei todennäköisesti tule tänne kirjoiteltua, ellei tää pirun flunssa pahene.