Nousinpa sitten puolen päivän aikoihin sängystä... Noh, yöllä tuli kateltua leffoja. Semmoinen leffa kuin "Slumdog Millionare" kannattaa katsoa. Se on kuvattu Mumbain slummikortteleissa ja antaa hyvin todenmukaista kuvaa Intiasta. Elokuvana ehdottomasti vuoden 2008 parhaimmistoa.

Tänään oli cross trainer-päivä ja tulihan siellä tunti huhkittua. Tämän jälkeen ostarille safkaan ja illalla tuli lähdettyä vielä uudestaan syömään Little Homeen:

Elikäs kuvassa näkyy noissa kipoissa liharuokaa ja sen pystyy syömään esimerkiksi riisin kanssa. Itse tykkään vetää sitä nan-leivän kanssa, joka on kuvassa keskellä. Nappaat siis leivän käteen ja pistät soossia sen keskelle ja teet leivästä taskun. Ja eikun syömään. Tänään tilasin puolikkaan kanacurryn (vasen alakulma) 0,9 e, 3x nan-leipä (sisältää 6 leipää) 0,7 e, musambi tuoremehun 0,3 e ja lassi-jugurttijuoman 0,4 e eli hyvin täyttävä ruokailu juomineen 2,3 euroa. Ja vieläkin halvemmalla selviäisi.

Sillä aikaa kun vetelin aamulla hirsiä, oli meitin opettaja poikennut hotellilla. Hän kertoi hyvin mielenkiintoisia juttuja. Me vaihto-opiskelijat kuulumme kakkoskastiin. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme erittäin korkeassa arvossa. Ykköskastiin kuuluvat jotkut lääkärit ym. Eli olemme siis korkeammassa arvossa kuin lähes kaikki ihmiset ketä tapaamme päivittäin. Se myös näkyy, koska meitä pokkuroidaan ja esimerkiksi kadulla kävellessä jengi väistää meitä ja antaa reilusti tilaa. Olemme vähän niin kuin suurempiakin herroja. Meidän naisporukka ei saa ihan samanlaista kohtelua, mutta todella hyvää kuitenkin. Mielenkiinnolla odotan perjantaina, jolloin meitin koululla on meille jonkinlainen juhla/vastaanottotilaisuus. Meidän kuulemma tarvii pistää jotain vähän juhlallisempaa päälle :-D

Niin joo, tänään tehtiin kansainvälistä yhteistyötä. Oltiin tulossa illalliselta, niin paikallisen kaupan eteen oli sammahtanut kuorma-auto, jota kuski ei saanut käyntiin. Me poijjaat sitten työnnettiin se käyntiin :-)