Eilisiltana lährettiin siis porukalla syömään. Mutkien kautta päädyttiin taas vähän parempaan ravinteliin, jossa safkojen keskihinta oli about 4 euroa naama. Kivana yksityiskohtana ravintolan omistaja tuli juttelemaan meidän kanssamme ja kutsui meidät uudestaankiin syömään. Kyseessä oli siis oikeasti tasokas ravintola, muttei kuitenkaan vetänyt vertoja sille aikaisemmalle huippumestalle. Safkan jälkeen tultiin hotellille vähän mallastuotteita maistelemaan. Satuin eksymään myös Iron Maidenin sivuille, ja huomasin että keikkalippujen ennakkomyyntiä oli aikaistettu samaksi illaksi. Saman tien lippukaupoille ja fan clubin jäsenenä sain ostettua 4 lippua hintaan 26 e kappale. Ihan sopuhinta siis :-) Kyseessä on siis Rock in India-festarit, jossa esiintyy 10 muutakin bändiä. Nukkumaan tuli muuten mentyä puol viiden aikoihin aamulla...Niin se aika rientää..

Ja kello soi kymmenen aikoihin, koska olimme sopineet lähtevämme klo 11 Mahatma Gandhi Roadille, joka on Bangaloren ydinkeskustan ykkösshoppailumesta. Tilasimme kuskin klo 11.10 hotellin respasta ja meille sanottiin että kestää 15-20 min. Siitä noin tunnin verran eteenpäin kysyimme respasta, et missä kuski viipyy. Respan äijä soitti puhelun ja sanoi, että 5 minuuttia. Siitä 20 minuuttia eteenpäin, niin kuskimme saapui Land Roverilla hotellin eteen. Sanoimme kuskille MG Road, kiitos. Vähän myöhemmin kuski kysyi tarkempaa paikkaa ja sanoimme ja näytimme kartasta Bangaloren keskusostarin. Tuntia myöhemmin kuski kierteli edelleen missä sattui ja välillä kävi hakemassa tulkkia, koska hän ei ymmärtänyt englantia.Lopulta useiden mutkien kautta pääsimme ostarille, josta olimme jo tunti sitten ajaneet ohi, koska kuski ei ollut tiennyt paikkoja, koska hän oli uusi kaupungissa...Olimme ymmärtäneet, että kuski heittää meidät ostarille ja hakee sovittuun aikaan pois. Asia ei ollutkaan niin, vaan olimme tietämättämme palkanneet kuskin meille koko päiväksi, joten hän jäi odottamaan meitä ostarin parkkihalliin.

Ostari oli aika kiva. Saman tien kiirehdimme yläkertaan ruokailemaan. Menimme taas vähän siistimpään ravintolaan ja tarjoilija ehdotti meille buffettia. Buffetin hinta olisi 4,8 euroa ja siihen kuului kymmenkunta erilaista liharuokaa, kasvikset ja niin paljon olutta kuin jaksoi juoda. Otimme siis buffetin. Ruoan jälkeen kävimme joka kerroksen lävitse ja mukaan tarttui puuvillaiset oleskeluhousut hintaan 12 e sekä Tommy Hilfigerin alkkarit + aluspaita hintaan 11 e. Paluumatka sujui suhteellisen kivuttomasti, vaikka välillä kuski tuntui hukassa olevankin. Kuskille muuten maksettiin 2,5 euroa per naama päivän palveluista. Eiköhän sillä hinnalla pysty vähän sekoilua katsoonkin.