Aamiaisen jälkeen lähettiin äijien kanssa shoppaileen paikalliseen ostoskeskukseen. Mukaan tarttui tällä kertaa Calvin Kleinin alushousut hintaan 11 e ja pari Guessin t-paitaa hintaan 15 e kappale. Alennusmyynnit olivat siis meneillään. Toinen äijistä päätti lähteä tuktukilla hotellille ja kuski eksyi (tälläkin kertaa), eli paikalliset eivät siis tunne kovin hyvin omia nurkkiaan. Samoin oli käynyt yhdelle toiselle meitin porukasta.

Päikkäreiden jälkeen vääntäydyin salille, jossa vedin tunnin cross trainer-setin, jossa matkaa kertyi about 18 kilometriä ja 400 poltettua kaloria. Hieno laite.

Illalla mentiin porukalla syömään tuttuun paikkaan, Little Home Family Restaurantiin, jossa olimme käyneet heti ekana iltana. Tällä kertaa meidän seitsemän hengen porukan yhteislaskuksi muodostui vajaa 12 euroa. Ei paha :-)

Eli aika lailla normipäivä. Näitä paikallisten tapoja on tullut tarkkailtua. Kun Suomessa ihminen nyökkäilee puhuessaan tai vastatessaan, niin täällä jengi keikuttaa päätään sivulta toiselle. Muutenkin porukka on tosi ystävällistä ja hymyileväistä. Meitä tuijotetaan tosi paljon ja varsinkin lapset ovat meistä ihmeissään.