Kymmenen tunnin unien jälkeen oli mukava heräillä puolenpäivän aikoihin. Meidän väkimäärämme oli lisääntynyt taas kolmella opiskelijalla. Klo 14 aikoihin meidän opettajamme tuli pitämään briefingiä hotellille. Saimme tietoon aikatauluja ja yleistä touhuilua.

Käppäillessämme (yllättäen)ostarille, eräs nainen tuli kadulla kättelemään meitä ja hän myös sanoi meille "charming = viehättävä". Tämä nainen olikin mies. Eli transseksuaali. Itse en olisi sitä huomannut, vaan meitin porukan neidot huomasivat sen. Ja jos tarkemmin ajattelee, niin Intialainen nainen ei tulisi kättelemään ulkomaalaisia.

Kuulimme myös mielenkiintoisen tositarinan. Tämä siis tapahtui jossain Intialaisessa kaupungissa: Maaseudulta opiskelemaan tullut nuori mies oli joutunut transuporukan hoiviin. Tämä porukka oli huumannut pojan, vienyt hänet kastroitavaksi ja hormonihoidolla muuttaneet hänet naismaiseksi. Oli varmaan tosi mielenkiintoista herätä naisena... Tällä touhullahan on rikollista taustaa, koska vanhan Intialaisen uskomuksen mukaan transuille annettu raha tulee tulevaisuudessa satakertaisena takaisin. Tästä syystä transut ovat yleensä hyvin toimeentulevia ja tyylikkäästi pukeutuvia heeboja, ja kaikkea tätä pyörittää rikollinen tausta, jolloin ns. kauniit pojat saattavat olla vaarassa tulla kaapatuiksi. Onneksi itsellä ei ole sitä vaaraa :-)