Aamulla ehdin duuniin tsekkaan äijälauman joogaamista ja sen jälkeistä kansallislaulua. Vetivät poijjaat komiasti. Tämän jälkeen purettiin edellisillan konfliktia - kannadan kielellä. Aamun aikana kyselin tarkemmin mistä oli ollut kyse, ja yks hoitaja kertoi, että pari potilasta ei ollut totellut yöhoitsua, jolloin tämä oli joutunut käyttämään kovempia otteita. Toisaalta Intian "kovat "otteet jää toiseks Suomen psykiatrisen ym. "koviin" otteisiin. Muuten asiasta vaiettiin ja ylihoitajakin oli vähän hermostuneen oloinen. Taisivat olla vähän noloina siitä, et ulkomaalainen kuulee tällaisesta..

Tämän jälkeen oli jälleen sosiaalipsykiatrin vetämä ryhmätuokio. Aiheena oli tunteiden hallintaa ja rentoutumistyylejä. Oli ihan leppoisaa.

Mulla oli ollut vattavaivaa eilisillasta lähtien ja tänään se vaan tuli pahemmaks, joten lähin duunista puolen päivän aikaan. Kyseessä ei ole ripuli tai oksentelu, vaan vatsakipu/kramppi ym. Todella ikävän tuntuinen sille päälle sattuessaan. Täytyy toivoa, ettei mikään Giardian perkele ole sinne päässy. Toisaalta sen oireisiin kuuluu ylävatsakipu, mitä mulla ei ole.

Kävin syömässä iltapäivällä ja eihän toi vatta hirveesti safkasta diggaa tällä hetkellä. Täytyy jäättää kiinteä aamiainen väliin ja lähtee pelkällä nesteellä liikenteeseen aamulla.