Aamulla lährettiin kuuden hengen voimin kohti Palace Groundsia ja Rock in India - festivaalia, jonka pääesiintyjänä oli sellainen pikkubändi kuin Iron Maiden. Olimme paikalla joskus klo 11 aikoihin. Vaihdoimme nettiliput oikeisiin lippuihin ja lähdimme kohti pääporttia, jonka piti aueta klo 12. No, sehän aukesi vasta klo 13. Paistoimme itseämme auringossa sen tunnin verran mitä myöhästyneet soundcheckit kestivät. Kun pääsimme alueelle, niin tuli sellainen "mitä v***a?" - olo, koska festarialue oli erittäin laadukas ja tuntui ettei olla enää Intiassa. Oli ihan hauska elämys.

Osa meitin porukasta meni vääntään Guitar Heroa ja osa meni osteleen safkaa ja festaripaitoja ynnä muuta sälää. Kohtasimme kuitenkin baarissa, jossa vodkapaukku maksoi alle euron. Tulihan niitä maisteltua...

Lämppäribändit oli ihan kivoja ja muutenkin festareilla oli tosi leppoisa tunnelma. Bändipaitoja näkyi paljon. Suurimmalla osalla oli IM-paita, mutta hyvänä kakkosena tuli sellainen orkesteri kuin Children of Bodom! Sinänsä jännää tajuta kuinka suosittu porukka meitin Bodomit oikeen on... Tuttavuutta tuli tehtyä paikallisten kanssa, mutta myös saksalaisten, brittien ja ruotsalaisten kanssa. Aika leppoisaa sakkia.

Iron Maiden veti hyvän keikan, mutta faneilla on vielä pitkä matka suomalaiseen fanaattisuuteen. Kyllähän ne ääntä piti, mutta ei kuitenkaan NIIN paljon. Toisaalta metalli on niin undergroundmusaa täällä, et hyvä kun sai ton 20-30 000 ihmistä paikalle.

Valittamisen/ parantamisen aihetta löytyi:

1. Ensinnäkin jos tiketissä lukee, että aluelle pääsee klo 12, niin silloin sinne pitää päästä, eikä vasta tuntia myöhemmin. Alue oli kuitenkin jaettu huvi-ja lava-alueisiin, jolloin porukan olisi voinut hyvin päästää huvialueelle pyörimään.

2. Olutta ei myyty koko alueella!!!????

3. Lavan edustan paineaita oli aika vitsi. Varsinkin kakkoslavan. Se jousti ja sitä ei ollut teipattu ja osa aidoista oli ruosteen syövyttämiä. Lavan edustan turvamiehet oli aika pihalla olevan oloisia. Myöskin aidan jalustimet eivät olleet käytössä, vaan roikkuivat ruuvien varassa.

4. Alueella oli laaja valikoima safkaa ja juomia (mutta ei olutta :-p). Työntekijöitä oli todella paljon safka-ja juomapaikoissa. Ongelma oli se, että aluella oli kolme kassapistettä, jossa piti hoitaa ihan kaikki ostokset koko festarialueella. Eli kamat sai hakee kuitin kanssa eri pisteistä. Periaatteessa ihan ok systeemi, mutta kolme kassaa 20- 30 000 ihmiselle. HALOO!!! Pystyt varmaan kuvittelemaan ne jonot...

Mutta kivaakivaa oli!! Hieno kokemus!!