Tänään meillä Boscon porukalla oli tapaaminen johtajan kanssa klo 10:00. Bussi tuli kuitenkin jo kahdeksalta ja odottelimme sitten puolitoistatuntia Boscon etupihalla tapaamisen alkua.

Boscon esittely oli erittäin mielenkiintoinen. Varajohtaja laittoi powerpointesityksen pyörimään ja samalla kertoi erittäin selkeästi paikan historiaa ja nykyisyyttä. Saimme paljon suoran käden tietoa katutoiminnasta ja kuulimme myös aika rajuja tarinoita seksuaalirikollisista ja perheiden hylkäämistä lapsista.

Tämän jälkeen pidimme opiskelijaporukalla aivoriihen tavoitteistamme ja toiveistamme. Tämän jälkeen siirryimme ulkosalle muksujen seuraan. Kello yhden aikoihin lapset menivät syömään ja me lähdimme etsimään ruokapaikkaa erään työntekijän neuvojen perusteella. Yllättäen emme löytäneet sitä. Tämän jälkeen Jan käytti meidät mehupaikassa, jossa joimme aivan jäätävää tuoretta mangomehua.

Meidän bussin piti tulla tänään hakemaan meitä kahdelta. Odottelimme bussia vielä neljän aikaankin. Normaali Intia-meininkiä. Tieto ei ollut yllättäen taas kulkenut kuskilta toiselle. No, eipä ollut eka kerta, eikä myöskään viimeinen. Olin siis viiden aikoihin kämpillä ja ruottalaisvahvistukset tulivat poikkeen kuuden aikoihin. Menimme ostarille syömään ja otimme mukaan myös eilen tulleet sh-opiskelijat. Oli ihan mukavaa syödä ekan kerran safkaa tänään siinä seittemän nurkilla illalla. Kiva nähdä mitä bussikuskit huomenna säätää.