Tervetuloa lukemaan ajatuksenvirtaani!

Olen siis lähdössä Intiaan vaihtoon tammikuussa 2009. Tarkoitukseni on viettää siellä muutama kuukausi tutustuen paikalliseen sairaanhoitokulttuuriin. Kaupunki johon menen asustelemaan on nimeltään Bangalore. Bangalore on sellainen seitsemän miljoonan asukkaan kyläpahanen, joka tunnetaan myös Intian piilaksona.

Matkalle lähtee myös 18 muuta suomalaista, joista kaksi minun lisäkseni HAMK:ista. Me miespuoliset majoitumme Bangaloressa paikallisen yliopiston opiskelijahostelliin, jonka asumiskustannukset kolmen kuukauden ajalta ovat noin 500 euroa. Hostellissa on muutama "hauska" sääntö. Tupakoiminen ja alkoholi ovat tietenkin kiellettyjä, mutta mielenkiintoisinta on se, että kännykkää ei saa käyttää klo 20.00 - 06.00 välillä.. Infon mukaan jooga ja tanssitunnit alkavat kampuksella 2009, eli tekemistäkin riittää :-D Ehkä se tantra on kuitenkin mun juttu :-p

Tarkoituksenani on myös kierrellä naapurivaltioita. Etenkin Sri Lanka ja Nepal olisivat toiveissa, mutta jos rahaa ja aikaa riittää, niin Myanmar, Malesia ja Thaimaakin käyvät enemmän kuin mainiosti.

Että tällaista..