Neidot houkutteli mua eilen illalla lähtemään aamusella MG Roadille. Valitsin pitkään nukkumisen ja punttiksen. Reenin jälkeen lähin käppäileen ostarille, tarkoituksena ostaa kauluspaita. Löysin meiän äijät ruokailemasta ostarin yläkerrasta ja samalla ostin itellekkin nipun kevätrullia kiinalaisesta. Ja oli muuten ihan loistavia. Viisi rullaa maksoi alle euron.

Äijät puhu, et voitais lähtee MG Roadille ettiin Hard Rock Cafe'ta. Ja sinne vei tiemme:

HRC-paita tuli tietenkin ostettua suolaisella 20 euron hinnalla. Toisaalta kyseistä paitaa ei saa mistään muualta.

Paluumatka oli aika jännä. Kyseltiin tarjousta eräältä tuktuk-kuskilta. Hän hyväksyi meidän alhaisen tarjouksen sillä ehdolla, että hän voi käyttää meitä pikaisesti kolmessa kaupassa, koska hänellä on sopimus liikkeiden kanssa asiakkaiden tuomisesta kauppaan bensapalkkiolla. Me lähettiin herjalla hommaan mukaan ja käytiin kolmessa kaupassa. Kun kauppakierros oli käyty, alkuperäinen kuski nappasi toisen kuskin ja MAKSOI meidän kotimatkamme. Me kuitenkin ostimme vähän tuliaisia kaupoista, joten tämä taisi olla hyvä diili molempien suhteen.

Meidän porukkamme lisääntyi tänään neljällä hengellä. Perinteisesti lähdimme kohti Little Homea. Meidän kahdentoista ihmisen ruokailu maksoi yhteensä 19 euroa. Ei paha :-)

Näistä paikallisten olemisessa on silmäänpistävää äijien toiminta keskenään. Raavat miehet koskettelevat toisiaan, pitävät kädestä kiinni, kävelevät kättä kaulalla ja jopa pussaavat toisiaan. Eihän suomalainen mörökölli tee tällaista kuin humalassa, jos silloinkaan..