Tänään tuli köllöteltyä sängyssä pitkään, koska meitillä oli luento alkamassa vasta klo 14. Puolenpäivän jälkeen lähettiin Tuomaksen kanssa riksalla kohti yliopistoa. Saman tien kun pääsimme perille, niin saimme tiedon että luentoa on siirretty parilla päivällä. Onneksi pääsimme tutustumaan upouuteen Sagar sairaalaan. Se on vähän fiinimmän näköinen mesta, oikeastaan huippuhotellin näköinen. Sen yläkerrassa on mm. deluxe huoneet rikkaammalle väelle. Marmoria on käytetty niin perkuleesti ja kaikki hoitolaitteet ovat uusinta tekniikka. Paikan valaistus on aika jännä. Siinä käytetään sinistä valoa yllättävän paljon ja paikka ei oikeastaan muistuta yhtään sairaalaa.

Sieltä kotiuduttuani kävin safkaan ja lähin pitkästä aikaa salille. Huomasi kyllä että oli sairastanut pari viikkoa. Oli aika raskasta.

Täällä on nyt reilu kuukausi pyöritty. Alkuviehätys alkaa laantua ja elämänrytmi löytyä. Välillä on kyllä aika kyllästynyt, mutta toisaalta sen jälkeen tulee aina tsempattua itsensä uuteen lentoon. Ei tarvi miettiä kuin Suomen talvea :-) Toisaalta kun tänäänkin vedettiin riksalla about 10 kilometriä kaupungin läpi, niin oli taas aivan huikeaa katsella paikallista elämänmenoa. Intia on niin vastakohtien maa. Henkeäsalpaavan kauneuden lähellä saattaa olla totaalista rumuutta. Kadun toisella puolella saattaa tuoksua makuhermoja kutkuttava lihapata ja toisella puolella kusi. Huippuhotellin vieressä saattaa olla teltassa asuvia paikallisia. Koiria potkitaan, mutta lehmiä palvotaan. Ja kaiken tämän keskellä paikalliset ottaa rennosti ja hymyilee.