Sunnuntaina olis tarkoitus jättää Intia taaksensa. Tässä vähän matkasuunnitelmaa:

5.4 Yölento Bangalore - Singapore (hinta n. 80e). Majoitumme Paulan ja Riikan kanssa kolmeksi yöksi hostelliin (hinta n. 20e per naama, siis kolme yötä)

8.4 Olisi tarkoitus lähteä kohti Mersingiä ja Tioman Islandia Malesian puolelle. Me menemme sinne joko bussilla (n. 10e naama), taksilla (?) tai lautalla (?). Pointti on kuitenkin se, että Mersingistä menee lautta, katamaraani ja pikaveneitä Tiomanille. Näiden kulkuneuvojen hinnat ovat n. 10-20 e per naama. Tioman on siis saari, jossa on kymmenkunta pientä kylää. Saarella on pituutta 22 km ja leveyttä 11 km. Meillä ei ole sieltä majapaikkaa varattuna, koska ainoastaan muutama kalliimman puoleinen hotelli on varattavissa netin kautta. Toisaalta eipä tuo kalliskaan haittaisi, jos olisi käteistä. Hyvänä esimerkkinä merenrantahuvila seitsemälle ihmiselle 120e päivä. Ei siis paha hinta, jos olisi se seitsemän henkilöä kolmen sijasta. Ei kuitenkaan viitti maksaa 40e per yö, koska täältä saa kämppää muutamalla eurollakin. Me olemme valmiita maksamaan n. 15e per yö maksimissaan ja sillä hinnalla pitäisi irrota ok hökkeli meren rannalta. Varsinkin näin ennen turistikauden alkamista. Olemme siis Tiomanilla reilu pari viikkoa. Ajattelimme majoittautua parissa eri kylässä viikon kerrallaan. Niin joo, saari on muuten verovapaa tupakka-ja alkoholituotteiden suhteen.

23.4 olisi tarkoitus hipsiä takaisin Singaporeen samaa reittiä.

24.4 Lennämme Bangkokkiin (n. 80e) tyttöjen kanssa. Otimme erilliset huoneet samasta hotellissa, koska tiemme eroavat kolmen päivän jälkeen. Meidän hotelli on kolmen tähden ja uima-altaallinen (tärkeä) ja se kustansi multa n. 70e kolmelta yöltä, koska otin oman huoneen. Hotellin lähellä on skytrain-asema, josta pääsee hyvin ympäri kaupunkia.

28.4 Lennän Balille, Indonesiaan yksin (n. 140e menopaluu). Otin sieltä kolmen tähden hotellin yhdeksäksi yöksi (170e) meren läheltä. Mua on hotellin autokuski vastassa lentokentällä. Mun huone on puolisviitti, eli ihan jees.

7.5 Lennän takaisin Bangkokkiin, josta olen varannut kolmen tähden hotellin Khaosan Roadilta viikoksi hintaan 90e.

15.5 klo 00:05 lähtee lento Suomeen, jossa olen about seitsemän aikaan aamulla. Toivottavasti velipoika muistaa olla pirtsakkana kentällä vastassa ja sen saunankin voi lämmittää ja laittaa pari kaljaa kylmään Silmänisku