Aamulla lahdettiin kohti Tekekin kylaa. Tarkoitus oli hakea verovapaata alkoholia seka sukelluslasit. Molemmat loytyivat. Mukaan tarttui myos vauvantalkkia, koska huomenna olisi tarkoitus kavella vahan pitempi reitti ja ilman talkkia nivuset ja hanuri olis todellisessa uberkunnossa tuntien viidakkovaelluksen jalkeen. Niin, me tosiaan aamulla lahdemme kohti saaren itapuolta ja Juoran kylaa. Se on ainoa kyla koko itaisella puolella. Tarkoitus olisi ottaa sielta joku budjettikamppa ja lokoilla siella pari paivaa. Kavelymatkaa tulee vuorten joukossa about 8-10 kilometria. Eihan se matkana ole mitaan, siis Suomessa. Taalla on vahan eri juttu.

Sukelluslasit tuli tosiaan ostettua ja pakkohan niita oli heti menna kokeilemaan. Meidan hotellin nurkilla on useampi hyva koralliriutta joissa on hyva tsiigailla meren elamaa. Meidan hotelli on muuten Panuba Inn Resort. Paulan kanssa toisaan lahdimme koralleille ja onhan se ihan huikeeta touhua. Erivarisia ja kokoisia kaloja, joista suurimmat olivat puolet meidan mitasta, merimakkaroita, satojen merisiilien ryhmittyma yms. Nyt ainakin tiedan mita teen joka paiva.

Eilen illalla oli taas hauska kohtaus elainmaailman kanssa. Olin illalla tulossa likkojen kampilta ja omalle kampilleni paastyani iso vaaleanvihrea otokka lensi mua paiten juuri kun avasin huoneen ovea. Aattelin heti etta tota ei muuten paasteta sisaan. Otokka kuitenkin surrasi huoneeseeni. Jatin oven auki ja aloin etsimaan sita. En kuitenkaan loytanyt sita mistaan. Laitoin oven kiinni ja riisuin paitani. Ja samalla otokka loytyi. Se oli kiinnittaytynyt mun paidan selkapuolella. Klassinen elokuvakohtaus.