Aamulla taksin kyytiin ja kohti Gaysorn Plazaa, joka on ns. merkkivaatteiden ostari. Ensin kuitenkin kuski vei mut (taas) vaaraan ostariin, mutta onneks Gaysorn oli melkein vieressa. Tuli sitten kaytya tsekkailemassa Armanin ja Bossin isoissa liikkeissa vaatteita. Kylla sielta jotain mukaan tarttukin..

Taman jalkeen Central World Plazaan ja leffaan. Taas tuli pari leffaa mulkoiltua. Paivan kohokohta oli kuitenkin ruokailu(t). Menin yhteen ravintolaan ja huomasin listalla kyyhkysia. aattelin, etta perskules kokeillaan. Mulle tuotiin poytaan paistettu kyyhky, joka oli pilkottu viiteen osaan. Yksi osa oli kyyhkysen paa. Mukana tuli pari kippoa, jossa toisessa oli limea ja toisessa jotain ruskeaa maustetta. Nappasin kyyhkysta palasen ja dippasin sen ensin mehuun ja sen jalkeen mausteeseen ja laitoin suuhun. Makukokemus oli hurja. Mitaan niin hyvaa sapuskaa en ole syonyt koko reissun aikana. Ihan mielettoman hyvaa lihaa.

Illalla nappasin viela taksin ja menin Hard Rock Cafehen. Siella vedin kanssa pirun hyvat poperot. Iso valkosipulileipa, jonka paalla oli reilusti haranpaistia, barbequekastiketta seka friteerattua juustoa. Oli kylla mainio setti.

Kiva paiva.